Online receptrendelés

Kedves Ügyfelünk!

Ez a szolgáltatás kizárólag a kardiológiai magánrendelés keretében igénybe vehető, fizetős szolgáltatás, amely olyan kedves vendégeink számára van fenntartva, aki legalább egy éven belül volt nálunk vizsgálaton.

A receptírás – bár a magyar elnevezés mást sugall – nem egyszerűen egy írásbeli, adminisztrációs tevékenység, hanem az orvosi szakma egyik fontos eleme; át kell gondolni az előző vizsgálatok eredményét, a gyógyszerelést, az összefüggéseket, a fő- és mellékhatásokat, de még a szociális helyzetet is! – a gyógyszerek felírása mindig egyénre szabott feladatot jelent. Nem igaz az a tévhit, hogy a szomszédomnak is ugyanez a panasza, akkor nekem is ugyanaz az orvosság kell!

Az online receptrendelés menete:

 1. Gondosan, figyelmesen töltse ki az Online receptrendelés űrlapot, majd a Küldés gombra kattintva bízza a rendszerre a megrendelés továbbítását.
 2. A beérkező megrendelésről a rendszer azonnal küld egy automatikus választ, amelyet önnek, a megrendelés megerősítése érdekében vissza kell igazolnia.
 3. A beérkező megrendelést áttanulmányozzuk, összevetjük a rendelkezésre álló adatainkkal, gyógyszerelésével, és – amennyiben nem mond ellent az alapvető orvosi szabályoknak – a recepte(ke)t kiállítjuk.
 4. A megírt recepte(ke)t kívánsága szerinti módon eljuttatjuk önnek, illetve értesítjük önt a megírás tényéről. A recept(eke)t – választása szerint
  – személyesen (megbízottja útján), az asszisztenstől átveheti(k)
  – elsőbbségi postával, ajánlottan megküldjük (+ postai díj)
  – elsőbbségi postával, ajánlottan, utánvéttel megküldjük (+ postai díj)
 5. Az ön által megjelölt módon megtéríti a szolgáltatás díját.
 6. Nem felejti el felírni magának a következő vizsgálat időpontját, amelyet akár azonnal meg is rendelhet az Időpontkérés menüpontban. 🙂

Fenntartjuk a jogot arra vonatkozólag, hogy a vizsgálati eredményeinek, a gyógyszerezésének, esetleges állapotváltozásának ismeretében, azaz orvos-szakmai okokból a megrendelés teljesítésétől elálljunk, változtatást hajtsunk végre, adagolást módosítsunk, stb.

Az Online receptrendelés űrlap kitöltésével és megküldésével ön elfogadja az Online receptrendelésre vonatkozó szabályokat, és kötelezettséget vállal a szolgáltatás díjának megtérítésére.

Orvosi vizsgálatok

Vizsgálatok díjai

Időpontkérés

Elérhetőség

Kardiológiai magánrendelés - SZÍVORVOS/Cardiologist - Pécs, Hungary logó dr. Keller Judit kardiológus, belgyógyász, természetgyógyász

Nem távozhat úgy, hogy ne beszéljük meg alaposan a vizsgálatok eredményét, a további teendőket – közérthetően, annyiszor, ameddig úgy nem érzi, hogy mindent tud és mindent ért.


ONLINE RECEPTRENDELÉS ŰRLAP

CSAK VISSZATÉRŐ VENDÉGEINKNEK!
SZEMÉLYENKÉNT ÚJ ŰRLAPOT KELL KITÖLTENI

SZEMÉLYI ADATOK

Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Adatvédelmi nyilatkozat tartalmát!

Vezetéknév (kötelező)

Utónévnév (kötelező)

Születési idő (kötelező)

TAJ szám (kötelező)

Lakcím (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (nem kötelező)

ONLINE RECEPTRENDELÉS

Kérem az alábbi recept(ek) felírását:

Kívánt átvételi mód (kötelező választani):

SPAM ELLENI VÉDEKEZÉS

Sajnos, a "vicces kedvű" emberek, okos szoftvereik segítségével, elárasztják az internetet kéretlen üzeneteikkel, amelyek ellen próbálunk védekezni.
Ez a védekezés arra szolgál, hogy megakadályozzuk a szoftverek vezérelte automatikus üzenetek küldését.

A jelölőnégyzetbe történő jelöléssel elismerem, hogy elolvastam, megismertem és elfogadom az Online receptrendelésre vonatkozó, az űrlap mellett olvasható szabályokat.

Kérjük, kattintson a jelölőnégyzetben, ha ön nem egy szoftver-robot. 🙂 (kötelező)