Időpontkérés

Mindennap keményen dolgozunk azért, hogy a hozzánk fordulókat a legmagasabb szakmai színvonalon lássuk el, ezért különösen megtisztelve érezzük magunkat, hogy a kardiológia magánrendelésre időpontot szeretne kérni.
Aki már járt nálunk a kardiológiai magánrendelésen, annak elegendő a jobb oldali űrlapot kitölteni és megküldeni számunkra.
Aki még nem volt nálunk a kardiológiai magánrendelésen, azt megkérjük, hogy a bővített adattartalmú, bal oldali űrlapot szíveskedjen kitölteni és megküldeni számunkra.

AKI MÉG NEM VOLT NÁLUNK KARDIOLÓGIAI MAGÁNRENDELÉSEN

SZEMÉLYI ADATOK

Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmát!

Vezetéknév (kötelező)
Utónév (kötelező)
Születéskori név (kötelező)
Édesanyja leánykori neve (kötelező)
Születési hely (kötelező)
Születési idő (kötelező)
Email cím (kötelező)
Telefonszám (nem kötelező)

RÖVID ANAMNÉZIS

Az anamnézis (görögül: anamnészisz, jelentése: kórelőzmény) jelenti valamennyi orvostudományi szakágazatban a vizsgálat egyik alappillérét. Az anamnézis felvétele során az orvos célja a beteg kórtörténetének, valamint jelenlegi panaszainak megismerése és rögzítése.

Volt már kardiológiai kezelése? (kötelező)
Szed orvosi előírásra gyógyszereket? (kötelező)
Kardiológiai kezelése (nem kötelező)
Gyógyszerei (nem kötelező)
Van tudomása gyógyszerérzékenységről? (kötelező)
Vérnyomása? (kötelező)
Gyógyszerérzékenység? (nem kötelező)
Panasza (kötelező)

IDŐPONTKÉRÉS

Kérjük, ne feledje el, hogy kardiológiai magánrendelés kizárólag szerdai napokon történik, így más dátumokra nem tudunk időpontot biztosítani önnek.
Sokat segíthetünk egymásnak, ha a legutóbbi leletét el tudja küldeni számunkra. Ha most nem tudja, akkor később is lehetősége van rá az Elérhetőség menüponton keresztül.

Kívánt vizsgálat kiválasztása (kötelező)
Időpont kiválasztása (kötelező)

Leletküldés saját számítógépről (nem kötelező)
Legutóbbi leletét csomagolja össze a számítógépén, kattintson a Tallózásgombra, válassza ki a gépéről a kívánt fájlt, majd kattintson a Megnyitás gombra
Támogatott formátum (max. 1,5 MB): zip, arj, gzip, 7zip, pdf, doc, docx, xls, xlsx, png, gif, bmp, jpg, jpeg, mov, avi

Megjegyzés

SPAM ELLENI VÉDEKEZÉS

Sajnos, a "vicces kedvű" emberek, okos szoftvereik segítségével, elárasztják az internetet kéretlen üzeneteikkel, amelyek ellen próbálunk védekezni.
Ez a védekezés arra szolgál, hogy megakadályozzuk a szoftverek vezérelte automatikus üzenetek küldését.

Kérjük, kattintson a jelölőnégyzetben, ha ön nem egy szoftver-robot. 🙂 (kötelező)