Jogi közlemény

A honlap bejegyzéseinek első megjelenésének időpontját az egyes bejegyzéseknél lehet megtalálni. Előfordulhat, hogy a bejegyzés az olvasás időpontjában a jogi háttér, vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem aktuális.

A honlap tartalmazhat olyan információkat, amelyek a különböző egészségi állapotokat és kezelésüket érintik. Ezek azonban nem orvosi tanácsok és nem kezelési útmutatók, nem pótolják az orvosi tanácsokat.

Amennyiben egészségügyi problémája van, javasoljuk, hogy azonnal keresse fel az orvosát.

A szivorvos.hu honlap üzemeltetői mindent megtesznek az információk, tanácsok pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések, következtetések, válaszok, stb. tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire, egészségügyi és jogi helyzetére.

A közölt adatok teljességéért, pontosságáért valamint aktualitásáért a szivorvos.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak és ezáltal nem helyettesítik az orvossal, szakértővel folytatott személyes megbeszélést.

A jelen honlapon feltüntetett hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott döntésekből eredő károkért a szivorvos.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Konkrét ügy(ek)ben, külön megállapodás szerinti együttműködés, megbízás alapján történő tanácsadásért, információért, adatokért, elemzésekért, következtetésekért stb. – természetesen – teljes felelősséget vállalunk.