Kardió ajándékutalvány rendelés

A kardió ajándékutalvány vásárlása igazán praktikus ötletnek tűnik: ha megnyugtató módon szeretne gondoskodni szeretteiről, ha törődik munkatársai egészségével, ha kényelmesen, kedvezménnyel szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, akkor vásároljon kardió ajándékutalványokat!

A kardió ajándékutalványok vásárlásának tudnivalói:

A kardió ajándékutalványok háromféle címletben – 1.000,- Ft, 5.000,- Ft és 10.000,- Ft – vásárolhatóak meg a kardiológiai magánrendelésen, vagy online módon itt, a honlap ezen részén.

A kardiológiai ajándékutalványok a vásárlástól számított egy naptári évig használhatóak fel dr. Keller Judit kardiológiai magánrendelésén igénybe vehető szolgáltatások árának kiegyenlítésére.

A kardiológiai ajándékutalványokkal történő fizetés során az utalványok más kedvezménnyel össze nem vonható, a honlapon meghirdetett mértékű kedvezmény igénybevételére jogosítják a felhasználót.

A kardiológiai ajándékutalvány névtelen, másra szabadon átruházható. Az igénybe vett szolgáltatás kiegyenlítése során az ajándékutalvány bevonásra kerül, elvesztés, megrongálódás esetén még a számla bemutatása ellenében sem áll módunkban pótolni.

A kardiológiai ajándékutalvány készpénzre nem váltható be (a lejáratot követően, vagy azt megelőzően sem), és felhasználása során készpénz sem adható vissza belőle.

Egyszeri 100.000,- Ft-ot (azaz, egyszázezer forintot) meghaladó kardió ajándékutalvány vásárlása esetén, az utalvány vásárlásakor azonnali, 2 %-os (azaz, kettő százalékos) pénz-visszatérítési kedvezményt adunk, amely nem érinti az utalvány használatára meghirdetett kedvezményt.

Az online kardió ajándékutalvány rendelésének menete:

 1. Gondosan, figyelmesen töltse ki a Kardió ajándékutalvány rendelés űrlapot, majd a Kardió ajándékutalvány megrendelés gombra kattintva bízza a rendszerre a megrendelés továbbítását.
 2. A beérkező megrendelésről a rendszer azonnal küld egy automatikus választ, amelyet önnek, a megrendelés megerősítése érdekében vissza kell igazolnia.
 3. A beérkező megrendelést áttanulmányozzuk, szükség esetén újabb visszaellenőrzést végzünk.
 4. A kardió ajándékutalvány(oka)t – választása szerint
  – személyesen (megbízottja útján), az asszisztenstől átveheti(k)
  – elsőbbségi postával, ajánlottan megküldjük (+ postai díj)
  – elsőbbségi postával, ajánlottan, utánvéttel megküldjük (+ postai díj)
 5. A megrendelt kardió ajándékutalványokat, az ön által kívánt módon történő ellenérték megfizetését követően, átadjuk önnek, illetőleg postázzuk.
 6. Nem felejti el felírni magának a következő vizsgálat időpontját, amelyet akár azonnal meg is rendelhet az Időpontkérés menüpontban. :)

Fenntartjuk a jogot arra vonatkozólag, hogy az ellenérték megfizetéséig a kardió ajándékutalványokat nem adjuk át, illetőleg az utalványhoz kapcsolódó felhasználhatóság szabályait, a kedvezmények mértékét módosítsuk.

A Kardió ajándékutalvány rendelés űrlap kitöltésével és megküldésével ön elfogadja a Kardió ajándékutalvány megrendelésre vonatkozó szabályokat, és kötelezettséget vállal a szolgáltatás díjának megtérítésére.

Kardiológiai magánrendelés - SZÍVORVOS/Cardiologist - Pécs, Hungary logó dr. Keller Judit kardiológus, belgyógyász, természetgyógyász

Nem távozhat úgy, hogy ne beszéljük meg alaposan a vizsgálatok eredményét, a további teendőket – közérthetően, annyiszor, ameddig úgy nem érzi, hogy mindent tud és mindent ért.

Időpontkérés

KARDIÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY RENDELÉS

SZEMÉLYI ADATOK

Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Adatvédelmi nyilatkozat tartalmát!

Vezetéknév (kötelező)

Utónévnév (kötelező)

Lakcím (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (nem kötelező)

KARDIÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY MEGRENDELÉSE

Megrendelem az alábbi címletű kardió ajándékutalványokat:

Címlet Darab
Kardiológiai magánrendelés - 10.000,- Ft-os kardió ajándékutalvány
Kardiológiai magánrendelés - 5.000,- Ft-os kardió ajándékutalvány
Kardiológiai magánrendelés - 1.000,- Ft-os kardió ajándékutalvány

Fizetési és átvételi mód (kötelező választani):

SPAM ELLENI VÉDEKEZÉS

Sajnos, a "vicces kedvű" emberek, okos szoftvereik segítségével, elárasztják az internetet kéretlen üzeneteikkel, amelyek ellen próbálunk védekezni.
Ez a védekezés arra szolgál, hogy megakadályozzuk a szoftverek vezérelte automatikus üzenetek küldését.

A jelölőnégyzetbe történő jelöléssel elismerem, hogy elolvastam, megismertem és elfogadom az Online receptrendelésre vonatkozó, az űrlap mellett olvasható szabályokat.

Kérjük, kattintson a jelölőnégyzetben, ha ön nem egy szoftver-robot. 🙂 (kötelező)