Orvosi vizsgálatok

Ön valószínűleg azért került hozzám, mert háziorvosa, kezelőorvosa, szakorvosa szeretné kizárni (vagy megerősíteni) a szívműködésből eredő zavarokat, panaszokat.

Normális esetben Ön az előre megbeszélt időpontban érkezik, Önért vagyunk, Önt várjuk. Az Ön ideje is drága, ezért igyekszünk, hogy a lehető legkevesebbet, de méginkább egyáltalán ne várakoztassuk.
Röviden, érthetően, nem szakembereknek szólóan elmondom, hogy mire számíthat, amikor a rendelő ajtaja becsukódik Ön mögött, milyen vizsgálatokat végzek:

Idős, nagytekintélyű professzor-tanáraim alaposan megtanították velünk: az előzmények alapos megismerése a sikeres diagnózis legfontosabb alapja !

Ön úgy érzi, hogy nem is kivizsgáláson van, hanem egy régi, meghitt baráti beszélgetésen. Mindenre, a legkisebb dologra is kíváncsi vagyok.

Fontos, hogy megtudjam, panaszai mióta jelentkeznek, mi váltja ki, mikor jelentkezik, mikor javul, volt-e a családban hasonló megbetegedés, milyen a munkahelyi terheltsége, és még több tucat hasonló kérdésre kell válaszolnia.

Nagyon fontos: ha még nem találkoztunk, megtisztelne és sokat segítene, ha korábbi kivizsgálási dokumentumait, leleteit, gyógyszerezési előírásait elhozná magával, de még jobban felkészülhetnék önből, ha honlapunk Üzenet küldése menüpontját használva előre megküldené számomra.